#TaBoeChallenge

Ben jij lid van een jeugdbeweging en is geen uitdaging jullie te groot? Doe dan mee met de #TaBoeChallenge! Wekelijks ding je mee naar de prijs voor de coolste buitenactiviteit en maak je kans op een TaBoe zuivelpakket en 300 extra spaarpunten. De eindwinnaar krijgt zelfs een namiddag in een trampolinepretpark!  

Hoe werkt het precies?

Als je je jeugdbeweging registreert bij ons, ben je automatisch ingeschreven voor de #TaBoeChallenge. Wekelijks (vanaf 14 oktober 2017) ding je mee naar de prijs voor de coolste buitenactiviteit: organiseer met je jeugdbeweging een geweldige buitenactiviteit en zet die op jullie Facebook/Instagramprofiel met de hashtag #TaBoeChallenge* en tag ons in de post(s). Elke week wordt de winnaar door een jury gekozen op basis van creativiteit en fun. Die wint één van de TaBoe zuivelpakketten en 300 extra spaarpunten! De uiteindelijk állercoolste activiteit wint de hoofdprijs (na 31 december 2017): een namiddag in een trampolinepretpark!

Zamel ook geld in voor jouw vereniging en neem deel aan de TaboeChallenge

Schrijf mijn vereniging in

* Het is belangrijk dat je Facebook- en/of Instagrampost op openbaar staat. Hoe je dat doet lees je hier.

Ontdek de wereld van TaBoe

Een wereld zonder toegevoegde suikers of andere kunstmatige zoetstoffen! Scholen worden aanbevolen geen gesuikerde drankjes meer te verdelen. Wij van TaBoe vinden dat goe! Daarom ontwikkelden we deze revolutionaire choco-/vanillemelk. 

Scorebord

1 KSA, KSA Sint-Jan Haaltert uit HAALTERT 900 punten
2 Chiro, Chiro Sint-Lutgardis Papegem uit LEDE 699 punten
3 KLJ, KLJ Zele-Centrum uit ZELE 459 punten
4 KLJ, KLJ Wakkerzeel uit HAACHT 360 punten
5 Chiro, Chiro Atrejoe uit AALST 333 punten