TaBoe is revolutionair!

TaBoe is gevaarlijk goed en dat zeggen we niet zomaar! Het is een revolutionaire choco-/vanillemelk zonder toegevoegde suikers of andere kunstmatige zoetstoffen. Hoe die dan toch lekker zoet blijft? Dankzij het melksuiker dat al van nature aanwezig is in melk. TaBoe is dus niet alleen superlekker, maar ook gezond én een leuke manier om van al het goede van melk te genieten. Ook wie lactose-intolerant is, kan van TaBoe genieten want de choco- en vanillemelk zijn lactosevrij

TaBoe geeft het goede voorbeeld...

Scholen worden aanbevolen geen gesuikerde drankjes meer te verdelen. Wij van TaBoe vinden dat goe! Daarom ontwikkelden we deze revolutionaire choco-/vanillemelk. 

…en brengt kinderen in beweging

Net als jij vinden wij bij TaBoe de gezondheid van onze kinderen het allerbelangrijkste. Minder toegevoegde suikers en meer beweging en buitenspelen? Daar zeggen wij ja tegen! Omdat jeugdbewegingen daarin een belangrijke rol spelen, geven wij van TaBoe ze graag een financieel duwtje in de rug. Zo kunnen zij nog leukere activiteiten organiseren voor de jeugd in jouw buurt.

TaBoe is good for you!

Coole kampen, uitdagende opdrachten: voor jeugdbewegingen is het niet altijd gemakkelijk om al het nodige materiaal aan te kopen of leuke locaties te huren. Daarom wil TaBoe jeugdbewegingen in jouw buurt helpen! Per aangekochte TaBoe ontvang je een unieke code waarmee je je favoriete vereniging financieel kan steunen.